Social Media Zoeken Partners

Coehoorn communicatie

AdresMail JanJanarendz.nl
30 December 2018 - 15:17

In de greep van 2018

2018 was op werkgebied een druk en meeslepend jaar. Culturele Hoofdstad LF2018 bracht de film en documentaire Elf Friese Fonteinen van Pieter van Huystee Film en regisseur Roel van Dalen. Voor het eerst researchen voor witte doek en tv. Daarnaast kwamen de expedities van LF2018 op mijn pad. Voor het eerst dagreizen programmeren, aan de hand van de 17 global goals.

Daarna mocht ik de coalitievorming in Opsterland verslaan. Voor het eerst als onafhankelijk schrijver verslag doen van onderhandelingen achter de schermen. Toen kwam de eerste grote klus van buiten de provincie. Verhalen maken over mooie voorbeelden van zorg op het platteland in Drenthe. Het boekje ging als lobbydocument naar Den Haag. 

Vervolgens kwam de FNP. Ik mag voor het eerst adviseren over een verkiezingscampagne. Die is inmiddels knallend begonnen (foto), maar het hoogtepunt moet natuurlijk nog komen. Op 20 maart tijdens de verkiezingen van Provinciale Staten en Wetterskip Fryslân weten we meer.

En dan waren er nog kleine klusjes van een andere politieke partij, de Eredivisie CV, SC Heerenveen, Yspeert Advocaten, de gemeenten Leeuwarden en Smallingerland, Sense of Place en een goedgevulde Bed & Breakfast.

2018 was dus een prachtig avontuur. Wat me vooral zal bijblijven zijn de vele nieuwe en warme contacten. Folle lok en seine yn 2019!

Vorige blogVolgende blog